رويدادها

چهارشنبه 21 فروردین 1398 نخستین جلسه شورای اداری دانشگاه در سال 1398

بسمه تعالی

نخستین جلسه شورای اداری دانشگاه در سال 1398 در روز سه شنبه 20 فروردین ماه در محل اتاق ریاست دانشگاه به ریاست جناب آقای دکتر مردانی تشکیل گردید.

در ابتدا آیاتی از کلام ا... مجید توسط آقای آب برین مسئول آموزش دانشگاه تلاوت گردید.

در ادامه ریاست دانشگاه ضمن تبریک مجدد سال جدید و اعیاد شعبانیه و همچنین آرزوی موفقیت هر چه بیشتر در سال پیش رو برای  مجموعه دانشگاه پیام نور نکا اهم برنامه های دانشگاه در سال جدید را به شرح ذیل برشمردند:

تاکید بر انضباط هر چه بیشتر اداری و شغلی کارکنان و اساتید در جهت خدمت رسانی بهتر به دانشجویان

تاسیس ستاد کمک های مردمی و دعوت از خیرین دانشگاه ساز

تبلیغات موثر در جهت شناسایی هر چه بهتر امکانات ، خدمات و ظرفیت های دانشگاه به داوطلبان ورود به آموزش عالی و تلاش در جهت جذب دانشجو

راه اندازی سامانه آموزش های آزاد دانشگاه OTC در جهت برگزاری کلاس های افزایش مهارت های شغلی تخصصی کاربردی و فرهنگی به کارکنان دستگاه ها ، دانشجویان و سایر داوطلبان آزاد

در پایان احکام کارگزینی جدید کارکنان توسط ریاست داشگاه تقدیم ایشان گردید

جلسه با ذکر صلوات و پذیرایی به پایان رسید.

روابط عمومی دانشگاه