اخبار برگزیده
1400/10/7 سه‌شنبه
در جلسه بین رییس دانشگاه پیام نور شهرستان نکا و مدیر جهادکشاورزی شهرستان نکا
آغاز به کار دبیرخانه علمی جشنواره گیاهان دارویی در دانشگاه پیام نورنکا/عکس

رئیس دانشگاه پیام نور نکا از آغاز به کار دبیرخانه علمی جشنواره گیاهان دارویی در این شهرستان خبرداد .
به گزارش نیکاخبر، دکتر حمید رضا مردانی کیاسری آغازبه کار این دبیرخانه را افتخاری برای دانشگاه پیام نور استان مازندران اعلام کرد و افزود: در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب با نام تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نامگذاری گردید؛ جشنواره گیاهان دارویی در سطح  شهرستان نکا با هدف شناسایی، تولید و ترویج کشت گیاهان دارویی، معرفی داروهای گیاهی و پشتیبانی از اقتصاد کشاورزان محلی و تولیدات خانوارهای روستایی و همچنین بهره برداری پایدار از اراضی شیبدار در منطقه هزار جریب، هر ساله در ماه اردیبهشت برگزار می گردد.
او گفت : در این راستا، جلسه ای با حضور جناب آقای مهندس موسوی، مدیر محترم جهاد کشاورزی شهرستان نکا و همکاران محترم ایشان و جناب آقای یداللهی عضو محترم شورای بخش هزار جریب و نماینده رسانه ملی؛ در محل دانشگاه پیام نور نکا برگزار گردید. با توجه به هماهنگی به عمل آمده و جهت استفاده از پتانسیل بالای دانشگاه پیام نور، بهره گیری از توانمندی علمی و پژوهشی اعضای هیات علمی این دانشگاه و امکانات آزمایشگاهی موجود در سطح استان، وجود ارتباط تنگاتنگ میان دانشگاه و صنایع، برگزاری کارگاه های آموزشی و مهارت افزایی با موضوع کشت، پرورش، بهره برداری، فرآوری و بازاریابی تا تجاری سازی، ایجاد رشته تحصیلی مرتبط و ارائه مقالات، سخنرانیها، گفتگوهای علمی و سایر آثار پژوهشی، در سطح استانی، منطقه ای و ملی، مسئولیت دبیرخانه علمی این جشنواره بر عهده دانشگاه پیام نور نکا قرار گرفت.
ریاست دانشگاه پیام نور نکا، ضمن معرفی مرکز رشد و نوآوری؛ پتانسیل های علمی و پژوهشی و امکانات دانشگاه پیام نور استان مازندران نظیر پژوهشکده گیاهان دارویی، آزمایشگاه مجهز و وجود اعضای هیات علمی توانمند و دانشجویان و فارغ التحصیلان علاقمند و فعال؛ با سابقه تحقیقاتی در زمینه گیاهان دارویی را معرفی نمود. دکتر مردانی ارتباط جامعه در هر امری را با دانشگاه موجب تقویت، دلگرمی و غنا و سرعت بخشیدن به آن امور دانسته و از مدیریت جهاد کشاورزی و شورای بخش هزار جریب جهت این اعتماد و همکاری تشکر نمودند.
در ادامه این جلسه دکتر هادی رزاقیان، از اعضای علمی گروه کشاورزی دانشگاه، ضمن معرفی مزایای گیاهان دارویی و پتانسیل های مغفول در این زمینه، در راستای تشکیل دبیرخانه علمی جشنواره کشوری گیاهان دارویی و انتقال دانش علمی و پژوهشی و تجربیات عملی از دانشگاه به جوامع محلی و ایجاد ارتباط با این صنعت و برگزاری هر چه بهتر این جشنواره از جانب اعضای علمی دانشگاه اعلام آمادگی نمودند.