1398/11/21 دوشنبه
در پی رحلت آیت الله طبرسی؛
رئیس دانشگاه پیام نور استان مازندران این ضایعه را تسلیت گفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران در پی رحلت آیت الله طبرسی نماینده سابق ولی فقیه در استان و نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، دکتر شیخ الاسلامی در پیامی این ضایعه را تسلیت گفت. متن پیام رئیس دانشگاه پیام نور استان مازندران به شرح ذیل است:
«اذا مات المؤمن الفقیه ثلم فی الإسلام ثلمة لا یسدّها شئ»
ارتحال عالم ربانی و متخلق به اخلاق حسنه اسلامی، حضرت آیت‌الله نورالله طبرسی نماینده سابق ولی فقیه در استان و نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه سابق ساری که عمر خویش را وقف خدمتگزاری به اسلام و انقلاب نمود و سالیان متمادی به پشتیبانی و حمایت از  امام خمینی (ره)، نظام جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری پرداخت، موجبات تألم و تأثر را فراهم آورده است.
اینجانب این ضایعه را به ساحت مقدس حضرت بقیة الله الاعظم ارواحنا لتراب مقدمه الفداء، پیشگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای(مد ظله العالی)، حوزه های علمیه، ائمه جمعه و جماعات و سلسله جلیله روحانیت به‌ویژه اقشار مختلف مردم شریف مازندران، بیت مکرم آن عالم مجاهد تسلیت عرض نموده، برای آن مرحوم غفران و رحمت الهی و علو درجات و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل را خواستارم.
         دکتر محمود شیخ‌الااسلامی
  رئیس دانشگاه پیام نور استان مازندران