1399/2/31 چهارشنبه
انتصاب در مجمع عالی نخبگان مازندران
دکتر حمیدرضا مردانی کیاسری به عنوان رئیس مجمع عالی نخبگان بخش چهاردانگه منصوب شدند

در حکمی از سوی رئیس مجمع عالی نخبگان استان مازندران،دکتر حمیدرضا مردانی کیاسری به عنوان رئیس مجمع عالی نخبگان بخش چهاردانگه منصوب شد.

🔷مراسم معارفه دکتر مردانی کیاسری با حضور دکتر احمد زیار لاریمی رئیس مجمع عالی نخبگان مازندران، سید حسن موسوی رئیس شورای شهر و معین رضایی کلانتری عضو شورای شهر کیاسر برگزار شد.

🔷دکتر مردانی رئیس دانشگاه پیام نور شهرستان نکا،عضو هیات علمی دانشگاه و مدرس دانشگاههای استان مازندران و سمنان را در کارنامه دارد.

کاندیدای دریافت جایزه جهانی Reaxes PhD Prize (شیمیدانان جوان و نوآور جهان) در سال ۲۰۱۳ در سوئیس از افتخارات علمی دکتر مردانی در سطح بین المللی بوده است.

🔷تحقیقات و مهارتهای علمی پژوهشی و چاپ مقالات علمی از دیگر افتخارات این نخبه چهاردانگه ای به شمار می رود.