1399/4/9 دوشنبه
تقدیر از خانم فاطمه صغری گلزاری همکار محترم واحد نکا
کسب مقام اول مسابقات قرانی و تجلیل به مناسبت روز بسیج اساتید

🔶در مسابقات قرآن کریم که از سوی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان مازندران بصورت منطقه ای در امامزاده عباس شهرستان ساری برگزار گردید خانم "فاطمه صغری گلزاری" مدرس رشته روانشناسی و مسئول امور اداری دانشگاه پیام نور نکا در بخش قرائت تحقیق مقام اول را کسب نموده و راهی مرحله استانی گردید.

🔶دانشگاه پیام نور نکا بدین وسیله موفقیت ارزشمند جنابعالی را ارج نهاده و از درگاه ایزد متعال تداوم توفیقات و سربلندی و عزت روزافزون برایتان آرزومندست.

🔶همچنین در برنامه جداگانه ای که به مناسبت روز بسیج اساتید از سوی بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان مازندران ، با حفظ فاصله گزاری اجتماعی در دفتربسیج دانشگاه پیام نوراستان برگزارگردید از سرکارخانم فاطمه صغری گلزاری به عنوان مسئول بسیج اساتید دانشگاه پیام نور نکا بابت راه اندازی کانون بسیج اساتید دانشگاه با اهدای لوح وجوایز تجلیل گردید.