1400/2/12 یکشنبه
به مناسبت گرامیداشت هفته معلم
پیام تبریک دکتر موسوی چلک رییس دانشگاه پیام نور استان مازندران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نوراستان مازندران، به مناسبت سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم و آغاز هفته بزرگداشت مقام معلم، پیامی از سوی دکتر موسوی چلک رییس دانشگاه پیام نوراستان مازندران صادرشد. متن پیام به این شرح است:
«مَنْ وَقرَ عالِماً فقدْ وَقرَ ربَّه».
«هرکس دانشمندی را گرامی بدارد، بی‌گمان پروردگارش را گرامی داشته است». امام علی (ع)
بی تردید، اساتید و معلمان در تعالی و تربیت نسل های آینده یک کشور که بزرگترین سرمایه های آن کشور محسوب می شود، نقش موثری دارند.
اینجانب به حکم ادب و احترام روز معلم، بر خود لازم میدانم از تلاش‌ها، خدمات و زحمات دلسوزانه اعضای محترم هیأت علمی و مدرسین فرهیخته و پاک‌نهاد دانشگاه پیام نور استان مازندران که متعهدانه در انجام وظایف دانشگاهی در تلاش هستند به ویژه در این ایام که در بستر آموزش مجازی، واحدهای درسی را به صورت مرتب و مستمر دنبال کردند و نگذاشتند در کیفیت فعالیت آموزشی دانشگاه اختلالی ایجاد شود و از انجام وطایف خود بازنایستادند، صمیمانه تقدیر و تشکر می‌نمایم.
 امیدوارم با همدلی و همراهی در انجام وظایف خطیر معلمی، و تربیت آیندهسازان این مرز و بوم و آبادانی ایران اسلامی بیش از پیش موفق و مؤید باشید.
                                                                       دکتر سیدافشین موسوی چلک
                                                                    رئیس دانشگاه پیام نور استان مازندران