1400/3/26 چهارشنبه
در پی حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای نامدار
بازدید مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان مازندران و هیات همراه از دانشگاه پیام نور واحد نکا:

در پی حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای نامدار مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه پیام نور مازندران و هیات همراه در دانشگاه،نشستی با حضورآقای دکتر مردانی ریاست محترم و کارکنان و حاج آقای اصغری امام جماعت پیام نور نکا و اعضای بسیج دانشجویی در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

دراین نشست، آقای دکتر مردانی ریاست محترم دانشگاه بعد از خیر مقدم و خوشامدگویی، گزارش مختصری درباره دانشگاه و روند رو به رشد فرهنگی،آموزشی ارائه  نمودند.بعد از آن همکاران نیز به بیان نظرات و پیشنهادات و بیان نقاط ضعف و قوت در مسائل فرهنگی پرداختند.در انتها حاج آقای نامدار بعد از استماع نظرات، خواستار تقویت بنیه فرهنگی و تامین بودجه از سوی خیرین و اسلامی شدن دانشگاه توسط اساتید و تهیه نشریات دانشجویی تاکید کردند.جلسه با ذکر صلوات پایان یافت.