1401/8/23 دوشنبه
استاندار مازندران از پروژه نیمه تمام دانشگاه پیام نور در روستای آلوکنده نکا بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران، دکترسید محمود حسینی پور استاندار مازندران، دکتر عبدالرضا بابایی فرماندار نکا و سایر مسئولین به همراه دکتر حسین نازک تبار سرپرست دانشگاه پیام نور مازندران و دکتر حمیدرضا مردانی کیاسری رییس دانشگاه پیام نور واحد نکا عصر روز یکشنبه ۲۲آبان ۱۴۰۱ از پروژه نیمه تمام دانشگاه پیام نور در روستای آلوکنده شهرستان نکا بازدید کردند.
استاندار مازندران نسبت به تعیین تکلیف این پروژه نیمه تمام با مشارکت دانشگاه پیام نور دستورات لازم را صادر کرد و مقرر شد در کارگروهی نحوه بهره‌برداری از این ساختمان مشخص شود.
دراین بازدید دکتر نازک تبار سرپرست دانشگاه پیام نور مازندران با اشاره به نامگذاری سال خواستار مشارکت دستگاه های اجرایی استان برای  تحقق برنامه های توسعه ای شد بر ضرورت تعیین تکلیف پروژه نیمه تمام دانشگاه پیام نور درروستای آلوکنده با هدف توسعه فرصت های کسب و کار در زمینه گردشگری و نیز گسترش دانش بنیانی شدن محصولات کشاورزی و کشت گیاهان داروئی در این مجموعه تاکید کرد.