1402/2/23 شنبه
راهنمای شرکت در امتحانات پایان ترم
برخی از نکات مهم امتحانات برای آگاهی دانشجویان به اطلاع می رسد:

ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه دانشجویان در امتحانات پایان ترم،
جهت شرکت در آزمون به همراه داشتن کارت دانشجویی و کارت آزمون یا گزارش ۴۲۸ سیستم گلستان الزامی است.
در صورت عدم دریافت کارت دانشجویی، تا زمان دریافت کارت، کارت ملی به همراه داشته باشید.
حداقل ۳۰ دقیقه قبل از شروع امتحان، در حوزه برگزاری حاضر باشید.
تاخیر بیش از 15 دقیقه منجر به ممانعت از ورود دانشجو به حوزه و درج غیبت خواهد شد.
در آزمون الکترونیکی، پس از 15 دقیقه سیستم به صورت خودکار قفل خواهد شد.
از آوردن کتاب، جزوه، یادداشت، هندزفری، تلفن همراه و هرگونه وسیله الکترونیکی دیگر به جلسه خودداری کنید.
محلی برای نگهداری امانات در حوزه آزمون پیش بینی شده است.
برخی امتحانات پیام نور به صورت الکترونیکی برگزار می شود یعنی بجای کاغذ شما با کامپیوتر امتحان می دهید و فرقی بین سوالات امتحان کاغذی و الکترونیکی وجود ندارد.
پاسخنامه های تستی با مداد مشکی و پاسخنامه های تشریحی با خودکار آبی یا مشکی تکمیل شود
  درج کد سری سوال در پاسخنامه تستی بر اساس کد مندرج در برگه سوال، الزامی ست و پاسخنامه با کد مرتبط در دستگاه تصحیح می شود.
عواقب ناشی از عدم تکمیل یا درج اشتباه کد سری سوال به عهده دانشجو است
به تعداد سوالات و زمان آن در سربرگ دقت ننمایید.
در امتحان تستی- تشریحی ابتدا به سوالات تستی پاسخ دهید و توجه داشته باشید که اوراق تستی پس از اتمام زمان خود، توسط مراقبین جمع آوری می گردد. سپس به سوالات تشریحی پاسخ دهید.
دانشجویانی که به طور همزمان بیش از یک درس امتحان دارند موظفند به مسئول جلسه این موضوع را اعلام نمایند. خارج کردن برگه سؤالات و پاسخنامه ها از جلسات امتحانی ممنوع می باشد.
دانشجویان معترض به سوالات پس از پایان هر جلسه آزمون، حداکثر پس از سه روز از برگزاری آزمون به مدت یک هفته اعتراض خود را به سوالات در سیستم گلستان به آدرس http://reg.pnu.ac.ir ثبت نمایند
نمرات دروس تستی بین 2 تا ۷ روز بعد از امتحان معمولا اعلام می شود.
نمرات تشریحی و دروس عملی را استاد باید در سیستم گلستان اعلام کند.