1401/11/2 یکشنبه
💠دکتر نازک تبار سرپرست دانشگاه پیام نور مازندران در آیین معارفه سرپرست دانشگاه پیام نور واحد نکا عنوان کرد؛
زمینه های ارتقای دانشگاه پیام نور واحد نکا به مرکز فراهم شده است **توسعه تحصیلات تکمیلی و گسترش رشته های تقاضامحور دردوره جدید مورد انتظار است

💠دکترمرتضی سیاوشی به عنوان سرپرست  دانشگاه پیام نور واحدنکا معرفی شد

💠به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران ،پیش ازظهر روز چهارشنبه ۲۱دی ۱۴۰۱ در مراسمی دکتر" مرتضی  سیاوشی" به عنوان سرپرست دانشگاه پیام نور واحد نکا معرفی شد.
💠درآغاز این مراسم حجت الاسلام و المسلمین علی نامدارمسئول دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه پیام نور مازندران  با تبریک  ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س)و گرامیداشت مقام مادر و روز زن برضرورت پیروی از الگوی جاودانه اهل بیت عصمت و طهارت(ع)درزندگی فردی و اجتماعی تاکید کرد.
💠وی تصریح کرد: فرصت خدمتگزاری به مردم محدود است و بایستی تمام توان خودمان را برای رضایت خالق و خشنودی مردم بکار بگیریم
وی از شهرستان نکا به عنوان یکی از شهرستان های باظرفیت ویژه در مازندران یاد کرد و خواستار توسعه این واحد دانشگاهی شد.
💠حجت الاسلام والمسلمین نامدار از زحمات چندین ساله دکتر مردانی کیاسری قدردانی کرد و برای  دکترسیاوشی آرزوی موفقیت کرد.
💠درادامه دکتر عبدالرضا بابایی فرماندار شهرستان نکا ،حرکت برمسیر اهل بیت عصمت و طهارت (ع)و  ولایت پذیری را  ازشاخصه های حکمرانی اسلامی برشمرد و گفت:دشمنان تلاش می کنند در محیط گفتمانی و فضای مجازی ،ارزش ها و معارف اهل بیت(ع)را کمرنگ جلوه بدهند و مابایستی از ظرفیت نخبگانی دانشگاه برای مقابله با این قبیل توطئه های بدخواهان و معاندان نظام  استفاده  مناسب تری کنیم.
💠فرماندارشهرستان نکا از دانشگاه پیام نور به عنوان یکی از دانشگاههای پیشرو  و فرصت مغتنم برای توسعه علمی کشور یاد کرد .
💠و‌ی گفت:پیوند وثیق علم و دین ازجمله انتظارات و رسالت های مهم دانشگاهیان است تا اهداف نظام اسلامی محقق شود که تحقق آن باعث رضایت مردم خواهد شد.
💠وی با قدردانی از زحمات دکتر مردانی کیاسری و تبریک به دکترسیاوشی ،ابراز امیدواری کرد که دردوره جدید  ،شاهد رشد و پیشرفت بیشتری در دانشگاه باشیم.

💠دکتر حسین نازک تبار سرپرست دانشگاه پیام نور مازندران در این آیین سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و فرارسیدن روز زن و مقام مادر را  تبریک گفت و از زحمات ارزشمند همه همکاران  در برگزاری امتحانات پایان ترم اول ۱۴۰۱ تشکر و قدردانی نمود.
وی از شهرستان نکا به عنوان مهد علم وفقاهت و خطه صنعت و کشاورزی یاد کرد و با اشاره به استقراردانشگاه پیام نور دراین شهر افزود:خوشبختانه این واحددانشگاهی در چندسالی که دکترمردانی برعهده داشتند، توانست به سطح مطلوب و بهینه ای دست یابد .
💠وی تصریح کرد:با همکاری دفترنظارت و ارزیابی زمینه های لازم برای ارتقای واحد نکا به مرکز فراهم شده است.
💠وی با قدردانی اززحمات شش ساله دکترمردانی دراین واحد دانشگاهی تصریح کرد:دکتر سیاوشی سرپرست جدید دانشگاه پیام نور نکا از مدیران بومی شهرستانی بوده و دارای تجربیات مفیدکاری درسطح دانشگاه پیام نور در ترازاستانی بوده است.
💠دکترحمیدرضا مردانی کیاسری رییس پیشین دانشگاه پیام نور واحد نکا نیزضمن ابرازخرسندی از انتصاب دکترسیاوشی ،توفیقات حاصله شش ساله خود را مدیون و مرهون زحمات و همکاری های تنگاتنگ همکاران علمی و اداری،ریاست استان و مدیران ستادی استان عنوان کرد.
💠دکتر مرتضی سیاوشی سرپرست دانشگاه پیام نور واحدنکا نیز با ابرازخشنودی ازاینکه توفیق خدمتگزاری به مردمانم شهرم را پس از سال ها دوری از استان،پیداکرده ام ،اززحمات دکترمردانی ابراز قدرانی کرد و برضرورت کارگروهی و جمعی درراستای پیشبرد اهداف سازمانی تاکیدکرد.
💠وی همچنین ازحسن اعتماد دکترنازک تبار در اعطای این مسئولیت و منصب تشکر کرد.
وی استفاده ازظرفیت خیرین و گسترش رشته ها و توسعه تحصیلات تکمیلی را ازمهم ترین برنامه های کاری خود دردوره جدید برشمرد.
💠درپایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر ازسوی رییس استان و هدایایی ازسوی کارکنان واحد نکا ازدکترمردانی تجلیل شد.
💠دکترمرتضی سیاوشی سرپرست جدید دانشگاه پیام نور واحدنکا  متولد۱۳۵۷ روستای "گیل آباد" بخش مرکزی شهرستان نکا،دارای دکتری زراعت و عضو هیات علمی گروه کشاورزی دانشگاه پیام‌نور مرکزبهشهراست.
💠درسوابق او‌ ریاست دانشگاه پیام نور بندرگناوه و واحد دیلم و مدیرگروه استانی کشاورزی دردانشگاه پیام نوراستان بوشهر دیده می شود.
💠دراین مراسم،حجت الاسلام والمسلمین صدرالله قاسمی معاون دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ، دکتر داود درویشی مدیرنظارت و ارزیابی  و دکتر حسین برزگر مدیرروابط عمومی دانشگاه پیام نوراستان مازندران،امام جماعت ،اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه پیام نور واحد نکا حضورداشتند.
🗓️چهارشنبه ۲۱دی ۱۴۰۱
💠روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران