1401/11/25 سه‌شنبه
حضور نماینده محترم شهرستان در دانشگاه پیام نور نکا
دیدار صمیمی آقای دکتر شریعتی نماینده مجلس شورای اسلامی و آقای دکتر سیاوشی رییس دانشگاه پیام نور نکا

جناب آقای دکتر شریعتی نماینده محترم مردم شریف نکا، بهشهر و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی در روز سه شنبه 25 بهمن 1401 از دانشگاه پیام نور واحد نکا بازدید نموده و در نشستی که با حضور هیات همراه در دفتر ریاست پیام نور واحد نکا برگزار گردید حضور یافتند، آقای دکتر سیاوشی رییس دانشگاه پیام نور نکا نیز ضمن خیر مقدم گزارشی از فعالیت های گذشته و حال حاضر دانشگاه ارائه نموده و پتانسیل ها و چالش های این واحد دانشگاهی را بیان کردند. همچنین ضمن خرسندی از نگاه ویژه ی نماینده محترم به مراکز آموزشی و دانشگاهی، خواستار توجه ویژه به واحد نکا برای حل پاره ای از مشکلات دانشگاه و درخواست های کارمندان شدند. آقای دکتر شریعتی نیز ضمن تقدیر از خدمات و فعالیت های انجام شده در شهرستان نکا و استان مازندران، دانشگاه پیام نور را نعمتی برای استان دانسته که بار سنگین آموزش در مقاطع آموزش عالی را برای همه اقشار جامعه به دوش می کشد.