1402/2/23 شنبه
راهنماي مشاهده نمرات در سيستم گلستان

براي مشاهده نمرات، به دو روش مي شود اقدام نماييد:
منوي اطلاعات جامع دانشجو
منوي مشاهده نتايج آزمون دانشجو
براي مشاهده نمرات الزاما بدهي شهريه شما مي بايست صفر باشد.
دانشجوياني که داراي بدهي باشند، اساتيد دروس امکان ثبت نمره آنها را چه در نمره ميان ترم و چه در پايان ترم نخواهند داشت.
روش اول: مشاهده نمرات در منوي اطلاعات جامع دانشجو
چنانچه نمره نهايي يک درس را بخواهيد مشاهده نماييد، مي توانيد ابتدا به سيستم گلستان به آدرس
reg.pnu.ac.ir با نام کاربري شماره دانشجويي وارد شده، روی منوی اطلاعات جامع دانشجو کلیک کنید.
با مشاهده نام ترمها در هر سطر، روي عنوان ترم جاري (نيمسال دوم 3992) کليک کنيد.
ليست دروس اين ترم خود را مشاهده مي کنيد.
نمرات کامل دروس شامل مجموع نمره ميان ترم و پايان ترم از 20 نمره در هر سطر براي هر درس قابل مشاهده است.
در صورتي که نمره ميان ترم دانشجو وارد نشده باشد، نمره درج شده از 12 نمره با ضريب مشخص به 20 نمره اي تبديل خواهد شد.
تا زماني که اساتيد نمره تشريحي يا تستي پاياني را درج ننمايند در اين منو نمره نهايي قابل مشاهده نخواهد بود.
نمرات در صورتي که استاد بازه زماني مشخصي را براي اعتراض مشخص کرده باشد، قابل اعتراض خواهد بود.
روش دوم: مشاهده نمرات ميان ترم و پايان ترم بصورت تفکيک شده در منوي مشاهده نتايج آزمون دانشجو
براي مشاهده نمره ميان ترم و پايان ترم به تفکيک، ابتدا وارد سيستم گلستان شويد و روي منوي مشاهده نتايج آزمون دانشجو کليک کنيد.
در صفحه جديد فرمي را مشاهده مي نماييد که شماره دانشجويي شما و شماره ترم 3991 در آن درج شده است.
در سطري که شماره و گروه درس در آن درج شده است مي توانيد کد و گروه درس خود را وارد کنيد اما بدليل امکان خطا، مي توانيد روي علامت سوال درج شده کليک کنيد
ليست دروس اين ترم خود را بصورت يک پنجره کوچک مشاهده کنيد.
بر روي هر درس، کد درس در آن سطر درج می شود. دکمه جستجو در پايين صفحه را بزنید.
مي توانيد به اطلاعات نمره ميان ترم و پايين ترم درس مورد نظر به تفکیک در این لحظه دسترسي پيدا کنيد.