1402/2/31 یکشنبه
با حضور مسئولین محترم شهرستانی و استانی
تقدیر و تشکر از اساتید مدعو و مدرسین دانشگاه پیام نور نکا

در مراسمی که به مناسبت تکریم و تجلیل از تلاش های اساتید دانشگاه صورت گرفت از اساتید دانشگاه با اهداء لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد. در این مراسم که با حضور حضرت حجة الاسلام و المسلمين محمدی لایینی امام جمعه محترم شهرستان نکا، آقای دکتر بابایی فرماندار شهرستان، حجة الاسلام ملازاده جانشین نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلا، دکتر ملانیا معاون دانشگاه پیام نور استان، دکتر درویشی رییس نظارت و ارزیابی پیام نور استان و جمعی از مهمانان و اساتید دانشگاه برگزار شد، آقای دکتر سیاوشی، ریاست محترم دانشگاه ضمن خوشامدگویی  از اساتید بابت زحمات تشکر کردند. امام جمعه محترم درباره جایگاه معلم و ارزش علم آموزی سخنانی بیان فرمودند. در ادامه حاج آقا ملازاده، به بیان مسائل روز جامعه و نقش اساتید در روشنگری و تببین مسائل اجتماعی و آگاهی بخشی به دانشجویان مسائلی ایراد نمودند. فرماندار محترم نکا نیز خواستار ارتباط بیشتر اساتید و مسئولین شده و بر حل مشکلات از این طریق تاکید نمودند. مراسم با تجلیل و تکریم از اساتید و اهداء لوح به اساتید دانشگاه پایان یافت.